Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. maj 2017.

NË BUJANOC FORMOHET ZONA PËR KËMBËSORË

Bujanoc – Zyra për Zhvillim Ekonomik Lokal e komunës së Bujanocit ka nënshkruar kontrat për realizimin e projektit “Rekonstruktuimi i pjesës së rrugës Karagjorgje Petroviq në Bujanoc në funksion të formimit të zonës së këmbësorve të afarizmit të avansuar”.

22. maj 2017.

JANË HARMONIZUAR ÇMIMET ME QIRADHËNËSIT E BANESAVE PRIVATE NË BANJË TË SIJARINËS

Medvegjë – Në takim me qiradhënësit e banesave private të Spitalit Special “Gejzer” dhe Organizatës Turistike Medvegja, i cili është mbajtur në Banjë të Sijarinës, është dakorduar që provizioni të jet i njejtë tek të gjithë, dhe kjo është 5 për qind në kostot e standardizuara.

19. maj 2017.

JUBILEU I FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS

Suboticë – Fakulteti Ekonomik në Suboticë ka shënuar 57 vjetorin e punës së tij të suksseshme. Është organizuar ceremonia me mysafirë të shumtë nga vendi dhe jashtë vendit, ndërsa është organizuar edhe mbledhja shkencore dedikuar menexhmentit strategjik.

19. maj 2017.

DITA E KOMUNËS SË MEDVEGJËS 19.05.2017.

Medvegjë – Me rastin e ditë së komunës së Medvegjës, kryetari Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, solemnisht e hapi fontanën në sheshin e qytetit. Ndërtimin e këtij objekti e ka financuar Trupi Koordinues me vlerë prej 7 200 000 dinarë.

18. maj 2017.

RTV BUJANOCI ME PRONAR TË RI TË SHUMICËS SË AKSIONEVE

Bujanoc – Pronari i pjesës më të madhe të Radio Televisonit të Vrajës, Zoran Veliçkoviq ka fituar RTV Bujanocin për një dinarë nga njëri nga aksionarët, mirëpo siç ka theksuar me të gjitha borxhet të cilat kjo shtëpi mediatike i ka.

18. maj 2017.

ËSHTË DORËZUAR DONACIONI I QEVERISË SË JAPONISË PËR SHTËPINË E SHËNDETIT NË PRESHEVË

Preshevë – Sekretari shtetëror në Ministrinë për Punë, Punësim dhe për çështje Sociale dhe Veterane, Nenad Ivanisheviq ka marrë pjesë në ceremoninë  e pranim-dorëzimit të donacionit të Qeverisë së Japonisë për projektin e pajisimit të Shtëpisë së Shëndetit të Preshevës me një autoambulacë.

16. maj 2017.

NXËNËSIT NGA KLENIKU NË GARËN “ÇKA DINI RRETH KOMUNIKACIONIT”

Bujanoc – Milica Cvetanoviq, nxënëse e klasës së 7 dhe Stefan Todoroviq, nxënës i klasës së 6 në shkollën fillore “Bora Stankoviq” në Klenikë, komuna e Bujanocit janë plasuar në garën republikane shkollore “Çka dini rreth komunikacionit”, më 26 dhe 27 maj në Beograd.

16. maj 2017.

ZËRI I PARË I MEDVEGJËS NEMANJA GRUJIQ NGA LESKOCI

Medvegjë – Në garën e këngëtarëve amator “Zëri i Parë i Medvegjës” vendin e parë e zuri Nemanja Grujiq nga Leskoci. Kanë marrë pjseë 11 garues nga Medvegja, Lebani dhe Leskoci në përcellje të “Orkestës së Qytetit”. Garuesit kanë kënduar nga një pjesë muzikore me përcjellje instrumentale ndërsa këngën e dytë pa atë.

16. maj 2017.

KAMBERI DHE SINANI NË DANIMARKË

Bujanoc – Preshevë – Kryetari i komunës së Bujanocit dhe kryetarja e komunës së Preshevës do të marrin pjesë në një vizitë katërditore në Danimarkë. Ata më 19 maj do të marrin pjesë në punën vjetore të kuvendit Ndërkombëtar të Asociacionit të Qyteteve dhe Komunave “Qytetet e forta”, i cili do të mbahet në qytetin e Danimarkës Arhusu.

15. maj 2017.

STUDENTËVE NDIHMA E NJËHERSHME – VLERA NË VARËSI PREJ NOTËS MESATARE

Bujanoc – Administrata komunale ka filluar me pagesën e ndihmës së njëhershme financiare për vitin shkollor 2016/2017.

«Претходна страна   Следећа страна»