Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA MBULON PJESËN E HARXHIMEVE PËR MBARËSIM E LOPËVE DHE MSHQERAVE

26. maj 2017.

Bujanoc – Komuna e Bujanocit ka dërguar ftesë publike personave që ruajn lopë dhe mëshqera në territorin e komunës së Bujanocit që të dorëzojnë kërkesat për regresion të pjesës së harxhimeve për mbarësim të parë artificial të lopëve dhe mëshqerave në vitin 2017.

Në buxhetin e këtij viti, për këtë qëllim gjithsej janë paraparë tri milionë dinarë.

Mbarështuesve do t`i miratohen 1.250 dinarë për një mbarështim amësor të kafshëve.

Kërkesat për regres mund të parashtrohen deri tek harxhimi i mjeteve të planifikuara për këtë qëllim, më së voni deri më 15.11.2017.

Për më shumë informacione të hollësishme mund t`i merrni në Zyrën për Bujqësi të Administratës Komunale të Bujanocit, çdo ditë punë deri në afatin ftesës publike.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues