Arkiva e lajmeve
                   

VAZHDIMI I ASFALLTIMIT NË KOMUNËN E MEDVEGJËS

28. prill 2017.

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiq është takuar me u.d të drejtorit KP “Putevi Serbie”, Zoran Drobnjak. Në takim është biseduar rreth vazhdimit të punimve në këtë vit në rrugën publike të rendit IB 39 Pirot – Peq në vijën Medvegjë – Leban.

Në këtë takim është cekur edhe rëndësia e kësaj pjese të rrugës për zhvillimin e komunës, sepse kjo rrugë është e vetmja lidhje mes komunës së Medvegjës dhe Koridorit 10.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues