Arkiva e lajmeve
                   

DY NXËNËS NGA KLLENIKA NË GARË TË RRETHIT “ÇKA DIJMË RRETH KOMUNIKACIONIT”

27. prill 2017.

Bujanoc, Kllenikë – Në garën e ardhshme rrethore shkollore “Çka dijmë rreth komunikacionit”, shkollën fillore “Bora Stankoviq” nga Klleniku do ta prezentojnë dy nxënës.

Plasmani është i siguruar në të garën e njejtë të emëruar e cila është mbajtur në shkollën fillore “Vuk Karaxhiq” në Levosojë.

Drejtori i shkollës Sllagjan Cvetanoviq thotë se janë shfaqur shtatë nxënës të ryre.

„Katër nxënës kanë marrë tre vendet e para. Dy kanë të zgjedhur të drejtën për pjesëmarrje në garën e rrethit. Ai është një djalë në grupin B dhe një vajzë në grupin C, sepse sipas propozimeve të shkojnë nga dy djemë dhe dy vajzë nga ky grup”, tha Cvetanoviq.

Kjo garë tradicionale e nxënësve të shkollave fillore për njohuritë e komunikacionit “Çka dijmë rreth komunikacionit” është i 48 me rradhë i cili organizon AMSS-ja.

Kjo mbahet si garë zyrtare e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjik, ndërsa përmes Shoqërisë së Arsimtarëve të Arsimit Teknik të Serbisë dhe Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik, Ministrisë së Punëve të Brendshme, shkollat dhe sponzorët.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues