Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
25. prill 2017.

USHTRIA SERBE DHE AMERIKANE NË TRAJNIM TË PËRBASHKËT

Bujanoc – Pjesëtarët e forcave inxhinjerike të Ushtrisë së Serbisë për operacione multietnike dhe inxhinjerët e Komandës Ushtarake Europiane me sukses kanë realizuar trajnimin e përbashkët në poligonin “Borovac” dhe poligonin për qitje “Vërtogosh”, qëllimi i të cilit është aftësimi i ushtarëve tanë me armët të cilët fitohen si donacion.

25. prill 2017.

SUBVENSIONE NGA MINISTRIA E BUJQËSISË PËR RRITJEN TË PLANTACIONEVE SHUMËVJEÇARE TË PEMËVE, HARDHIVE DHE KULPURIT

Beograd – Stimuj për rritjen e prodhimeve të pemishteve të cilat përfshijnë përkrahjen për programet të cilat i përkasin...

24. prill 2017.

KOMUNA E BUJANOCIT KA SHPALLUR KONKURS PËR BASHKËFINANCIMIN PROJEKTUES TË MEDIAVE

Bujanoc – Paralelja për Veprimtari Shoqërore e komunës së Bujanocit ka shpallur konkurs për bashkëfinancimin e projekteve në fushën e informimit publik në territorin e komunës së Bujanocit për vitin 2017.

24. prill 2017.

ËSHTË SHËNUAR DITA BOTËRORE E LIBRIT NË BIBLITOTEKËN “14 NËNTORI” NË BUJANOC

Bujanoc – Me rastin e 23 prillit, Ditës Botërore të Librit dhe Drejtave Autoriale, biblioteka “14 Nëtori” në Bujanoc dje ka pritur pjesëmarrësit dhe arsimtarët e shkollave të fillore dhe të mesme “Branko Radiçeviq”, “Sezai Surroi”, “Sveti Sava” dhe “Naim Frashëri”.

24. prill 2017.

BUJANOCIT ÇMIMI I MBROJTËSIT TË QYTETARËVE

Bujanoc – Shefi i Zyrës për Zhvillim Ekonomik Lokal i komunës së Bujanocit, Enis Salihu, ka pranuar mirënjohjen për kontributin në zhvillimin e të gjitha formave të qasjes në territorin e vet për vitin 2016, të cilin e ka ndarë zyra e Mbrojtësit të Qytetarëve.

24. prill 2017.

SKGO: ËSHTË MBAJTUR TAKIMI I KATËRT I RRJETIT PËR ÇËSHTJE ROME

Bujanoc, Preshevë, Medvegjë – Konferenca e Përhershme e Qyteteve dhe Komunave ka mbajtur takimin e katërt të Rrjetit për çështje Rome SKGO, në kuadër të të cilët është diskutuar rreth temës “Mediatoret shëndetësore – përkrahje për vetqeverisjet lokale”. Në këtë takim ka marrë pjesë edhe kryetari i Medvegjës, Nebojsha Arsiq.

21. prill 2017.

MINISTRI VULIN SOT NË KRYQIN E KUQ NË BUJANOC

Bujanoc – Ministri i Ministrisë për Punë, Punësim dhe për çështje Veterane dhe Sociale, Aleksandër Vulin, sot do t`i vizitoj hapësirat e Kryqit të Kuq të Bujanocit në të cilat kryhet përgaditja dhe ndarja e shuajtjeve për 1.200 shfrytëzuesit e kuzhinë popullore.

21. prill 2017.

TRAJNIMI PËR FILLIMIN E BIZNESTI NË SHTËPINË E KULTURËS „VUK KARAXHIQ“ NË BUJANOC

Bujanoc, Preshevë – Në Shtëpinë e Kulturës “Vuk Karaxhiq” në Bujanoc, dje ka nisur realizimi dyditor i trajnimit në fushën e sipërmarrësisë, marketingut dhe menaxhimit afarist.

21. prill 2017.

PËR MEDVEGJËN EDHE 12 KOMUNA TJERA NË SERBI GJITHSEJ 80 MILIONË DINARË PËR EFIKASITETIN ENERGJETIK

Beograd, Medvegja – Ministri i minierave dhe energjetikës në Qeverinë e Republikën e Serbisë, Aleksandar Antiq dhe përfaqësuesit e 13 vetqeverisje lokale kanë nënshkruar në hapësirat e Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkura (UNDP)...

20. prill 2017.

NDIHMA E NJËHERSHME NGA BUXHETI I KOMUNËS SË BUJANOCIT PËR 832 STUDENTË

Bujanoc – Drejtoria për Veprimatari Shoqërore e komunës së Bujanocit ka publikuar në faqen e komunës listën e studentëve të ciëlt kanë fituar ndihmën e njëhershme financiare për vitin shkollor 2016/2017.

«Претходна страна   Следећа страна»