Arkiva e lajmeve
                   

VIZITA E MIRË NË SHTANDIN E ORGANIZATËS TURISTIKE TË BUJANOCIT

24. shkurt 2017.

Beograd, Bujanoc – Në Beograd nën slloganin “Kënaquni në kohë”, është hapur Panairi i 39 i Ndërkombëtar i Turizmit. Në mesin e më shumë se 1.100 ekspozuesëve nga 56 vende, në sallën e panairit nr. 4, gjendet edhe shtandi i Organizatës Turistike të Bujanocit.

„Jemi shumë të habitur me numrin e madh të vizitorëve. Besojmë që kjo do të vazhdohet edhe deri në përfundim të panairit, më 26 shkurt”, tha Lilana Andriq nga Organizata Turistike e Bujanocit (OTB), në të cilin shtand është paraqitur oferta e banjës dhe Spitalit Specialistik për Rehabilitim të Banjës së Bujanocit.

Vendi partner i këtij panairi për këtë vit është Mali i Zi. Të punësuarit në OBT thonë se në Panairin e Beogradit njëkohësisht mbahen edhe ekpozitat ndërkombëtare të panaireve të verave dhe pajsijeve hotelerike.

Në këta panair paraqiten edhe agjensionet më të rëndësishme turistike, këshillat dhe organizatat, qendrat turistike, hotelet, mallet, banjat, liqenjtë, qytetet, rajonet, kompanitë ajërore, si edhe operatorët ndërkombëtar.

Orari i punës në panairin e turizimit të premten dhe të shtunën është prej orës 10 deri 19, ndërsa panairi mbyllet të dielen në ora 17.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues