Arkiva e lajmeve
                   

SHF “BRANKO RADIÇEVIQ” TË SHTUNËN NIKOQIR I GARËS KOMUNALE NË MATEMATIKË

24. shkurt 2017.

Bujanoc – SHF “Branko Radiçiviq” në Bujanoc, të shtunën më 25 shkurt, do të jetë nikoqir i garës komunale në matematikë. Fillimi i garimit të matematicientëve të rinj është paralajmruar për në ora 10.

„Do të garojnë 134 nxënës, nga klasa e 3 deri 8 e të gjitha shkollave fillore nga territori i komunës së Bujanocit. Nxënësit e shkollës sonë javën e kaluar kanë qenë në SHF “Ali Bektashi”, në fshatin Nesalcë, e cila ka qenë nikoqire e garës komunale në fizikë. Nxënësit tanë kanë treguar dituri solide. Nga 14 prej tyre, 13 kanë arritur të drejtë për garim të mëtutjeshëm në dituri”, tha Daniela Stojanoviq, ndihmëse e drejtoreshës SHF “Branko Radiçeviq”.

Gara ndërkomunale në fizikë do të mbahet në Vrajë. Për tani nuk dihet termini, si dhe shkolla nikoqire.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues