Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. nëntor 2015.

PENSIONISTËT NGA BUJANOCI: JUGOSLLAVIA E VOGËL

Bujanoc – Shoqata e Pensionistëve të Bujanocit është njëra ndër organizatat më të mira të pensionistëve në Rrethin e Pçinjës, për atë se çka dhe si punojnë, cilat aksione i realizojnë dhe numrit të madh të pensionistëve të cilët kalojnë përmes zyrës së tyre.

19. nëntor 2015.

SHOQATAT MEDIATIKE: KONKURSE TË KONTESTUARA NË PRESHEVË DHE BUJANOC

Beograd, Preshevë, Bujanoc – Koalicioni i shoqatave të gazetarëve dhe mediave të cilin e përbëjnë NUNS, UNS, NDNV, ANEM dhe “Lokal Pres”, ka paralajmruar kompetentët në vetqeverisjet lokale në Preshevë dhe Bujanoc...

19. nëntor 2015.

FTESË PËR TRIBUNËN INFORMATIVE NË KUADËR TË KONKURSIT TË DYTË “TANI PËR TË ARDHMREN”

Delta Holding dhe Fondacioni Delta, në bashkëpunim me Fondacionin Trag, shpallin konkursin e ri për përkrahje të zhvillimit të bujqësisë në Serbi përmes programit “Tani për të ardhmen”. Gjithsej 18 milion dinarë të pakthyshme do të ndahen për sipërmarrjet sociale...

19. nëntor 2015.

NË BUJANOC VETËM NJË PRIVATIZIM I SUKSESSHËM I NDËRMARRJEVE PUBLIKE

Bujanoc – Prej fillimit të privatizimit në komunën e Bujanocit me sukses është privatizuar vetëm një ndërmarrje publike, fabrika e ujit mineral “Heba”, ndërsa të tjerat ende presin pronarin e ri, ndërsa pronësia e ndërmarrjeve tjera në masë të madhe bie...

18. nëntor 2015.

ËSHTË HAPUR NDËRTESA E RE E PARALELES SË FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC

Bujanoc – Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vuçiq, dje me rastin e hapjes së ndërtesës së Paraleles së Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc ka thënë se kushtet për studime në Bujanoc nuk janë as në Fakultetin Juridik në Beograd, ndërsa studentët i ka ftuar që të mësojnë, duke thënë se dituria është më e madhe se secila politikë.

18. nëntor 2015.

NUK KA VËREJTJE PËR EMIGRANTËT NË PRESHEVË

Preshevë – Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq, ka deklaruar se në Preshevë deri më tani nuk ka pasur asnjë incident me emigrantët dhe se edhe pas ngjarjeve më të reja asnjë nga banorët nuk ka pasur vërejtje për ta.

18. nëntor 2015.

VUÇIQ DHE GUTERESH KANË VIZITUAR REFUGJATËT NË PRESHEVË

Preshevë – Kryeministri i Serbisë, Alleksandar Vuçiq, dje me Komesarin e Lartë për Refugjatë të KB-së, Antonio Guteresh, kanë vizituar qendrën e përkohshme për emigrantë në Preshevë...

16. nëntor 2015.

PËR MEDIA 16.11.2015.

Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq dhe shefi i delegacionit të Unionit Europian në Serbi, Majkëll Deveport, të martën më 17 nëntor, në ora 9 e 30 minuta, do të vizitojnë Qendrën për Pranim në Preshevë...

16. nëntor 2015.

ORGANIZATA HUMANITARE GJERMANE “HELP“ RENOVON GJASHTË QENDRA SHËNDETËSORE NË SERBI

Sombor – Ambasadori gjerman në Serbi, Akel Ditman, në konferencën për gazetarë në Sombor të cilën e ka mbajtur me ministrin e punës, punësimit dhe çështjeve veterane dhe sociale, Aleksandar Vulin...

13. nëntor 2015.

KOMISIONI EUROPIAN NË RAPORT PUNËN E TRUPIT KOORDIUES E KA VLERËSUAR SI EFIKASE

Në një pjesë të raportit të Komisionit Europian mbi Progresin në rrugën europiane në vitin 2015, dhe i cili ka të bëjë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, është thënë se situata në këto tri komuna në përgjithësi është stabile.

«Претходна страна   Следећа страна»