Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
13. nëntor 2015.

ARSIQ KRYETAR I RI I KOMUNËS SË MEDVEGJËS

Medvegjë – Këshilltarët e Kuvendit Komunal të Medvegjës në mbledhjen e djeshme kanë zgjedhur udhëheqësinë e re lokale. Dy muaj pas zgjedhjeve të jashtëzakonshme lokale, për kryetar të komunës me votim të fshehtë është zgjedhur Nebojsha Arsiq nga Partia Përparimtare Serbe.

13. nëntor 2015.

NGA LIQENI I BUJANOCIT DERI NË ATHINË

Bujanoc, Athinë – Ninosllav Kostiq është sportisti më i njohur dhe më i suksseshëm i Bujanocit me një karierë ndërkombëtare. Po nëse mirret parasysh se me vrapim profesional mirret që disa vite dhe se ka shkelur dekadën e pestë të jetës...

12. nëntor 2015.

KOMUNAT E JUGUT DHE JUGLINDJES SË SERBISË NË DREJTIM TË RRUGËS QË TË BËHEN MË TRANSPARENTE DHE EFIKASE

Tridhjetë e katër komuna të cilat janë jo mjaftueshëm të zhvilluara në jug dhe jugperendim të Serbisë me programin zhvillimor Progresi Europian të cilin e finanson Qeveria e Zvicrrës dhe Unioni Europian, kanë nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi rreth Aktiviteteve në Fushën e Menaxhimit të Mirë.

12. nëntor 2015.

NË PRITJE TË RIPARIMIT TË URËS NË MEDVEGJË

Medvegjë – Problemet me urën e vjetër të hekurudhës në Medvegjë janë shfaqur një vit pas rekonstruktuimit të saj. Përshkak të gropave të cilat janë paraqitur në të, para një jave autobusët nuk qarkullojnë, ndërsa udhërtarët në këmbë e kalojnë.

10. nëntor 2015.

USHTRIA KA SHPËRNDARË NDIHMË NË STUBLLË

Medvegjë – Përfaqësuesit e Qendrës së Tretë për trajnim e Ushtrisë së Serbisë, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq nga Medvegja, kanë shpërndarë ushqim për pesë familjet e varfura në fshatin Stubëll të komunës së Medvegjës.

10. nëntor 2015.

REFUGJATËT NË PRESHEVË

Preshevë – Në Preshevë prej mesnatës deri mbasdite janë regjistruar 3000 njerëz. Pas dy ditëve kur Qendra e Pranimit ka qenë pothuajse e zbrazët, të gjitha shërbimet përsëri punojnë me forca të plota.

9. nëntor 2015.

NË PRESHEVË AKOMODIM PËR 1.000 EMIGRANTË NË DITË

Preshevë – Ministri për punë, punësim dhe çështje sociale dhe veterane, Alleksandar Vulin, ka deklaruar në Preshevë se në sallat të cilat po renovohen, gjatë dimrit mund që përkohësiht të qëndrojnë deri 1.000 emigrantë në ditë.

9. nëntor 2015.

KONKURS: A DUHET TË JEM I GUXIMSHËM QË TË JEM I NDERSHËM?

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, e cila është shpallur me 9 nëntor nga Kombet e Bashkuara sëbashku me Konventën Kundër Korrupsionit të vitit 2003, Agjensioni për Luftën Kundër Korrupsionit për gjashtin vit me radhë shpallë konkurs për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme...

9. nëntor 2015.

FTESË NË KONFERENCËN MBI SOLIDARITETIN E LEGJERATAVE „KALOJE HENDEKUN“

Shfaqjet e shoqërisë sonë mbi rininë dhe plakjen janë të kaluara. Ne, si të rinj, duhet t’i marrim rolin më aktiv në formimin e botës së sotshme. Për çka është kjo e rëndësishme?

6. nëntor 2015.

IDEA E NXËNËSVE NGA JUGU I SERBISË – PËRDORIMI ME ZË I RRJETEVE SOCIALE

Leskoc – Në garën rajonale të nxënësve të shkollave të mesme në aftësitë biznesore “Sfidat biznesore”, në Leskoc, ka fituar idea mbi krijimin e softverit i cili mundëson që përmes “Facebook”-ut dhe rrjeteve tjera sociale të menaxhohet me komanda zanore.

«Претходна страна   Следећа страна»