Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
14. tetor 2015.

STEFANOVIQ: JANË DUKE U SHQYRTUAR RRETHANAT, PRES NGRITJEN E AKTAKUZËS

Beograd – Ministri për Punë të Brendshme, Nebojsha Stefanoviq, ka deklaruar se policia në bashkëpunim me Prokurorinë e Lartë në Vrajë, punon në verifikimin e të gjitha rrethanave në lidhje me brohoritjen e shqiptarëve në Bujanoc...

14. tetor 2015.

VULIN: QENDRA PËR PRANIM NË PRESHEVË DO TË PËRMIRËSOHET NË MËNYRË TË KONSIDERUESHME

Preshevë – Prej mesnate e deri më tani në Qendrën për Pranim në Preshevë janë regjistruar 3.700 emigrantë, ndërsa deri në mëngjes pritet ardhja edhe 1.000 të tjerëve.

14. tetor 2015.

TAKIMI I DEPUTETËVE POPULLOR DHE PËRFAQËSUESVE TË SHOQËRISË CIVILE – FTESË PËR PJESËMARRJE

Në kuadër të Javës së Parlamentarizmit, të cilën në Serbi për herë të parë e organizon Kuvendi Popullor i Republikës së Serbisë dhe Iniciativa Parlamenti i Hapur, Grupa parlamentare për parlament të hapur ju fton në takimin me përfaqëuesit e organizatave...

13. tetor 2015.

POLICIA KËRKON PËRGJEGJËSIT NË BUJANOC DHE PRESHEVË

Bujanoc – Shqiptarët në Bujanoc dhe Preshevë të dielen në mbrëmje në rrugë kanë festuar kualifikimin e ekipit të kombëtares së Shqipërisë në Kampionatin Europian, ndërsa përshkak të thirrjeve “Mbyte, therre që serbi të mos egzistoj”, policia punon në zbulimin e këtyre kryersëve.

13. tetor 2015.

SEMINARI: PUNA RINORE NË SERBI – PREJ PËRDORUESVE E DERI TEK PROMOVUESIT E BASHKËPUNIMIT ZHVILLIMOR

Shoqata “Parlamenti popullor”, fton të gjithë të puntorët e rinj të interesuar në Serbi, përfaqësuesit e organizatave rinore të shoqërive civile (OCD) dhe zyrat lokale për të rinj (KZM) që të paraqiten në seminarin katërditor të titulluar “Puna rinore në Serbi – prej përdoruesve e deri tek promovuesit e bashkëpunimit zhvillimor”...

12. tetor 2015.

NË PRESHEVË JANË PËRMBYSUR PODRUMET DHE OBORRET E SHTËPIVE

Preshevë – Në Preshevë podrumet, oborret dhe katet përdhes të shumë shtëpive janë përmbyszr përshkak të rënieve të mëdha dhe rrjetit jo adekuat të kanalizimit. Në Kryqin e Kuq thonë se në ujë janë më shumë se 50 shtëpi dhe se dëmet janë shumë të mëdha.

12. tetor 2015.

APLIKACIONI PËR EMIGRANT “ASYLUM IN SERBIA”

Preshevë – Në Preshevë është mbajtur prezentimi i aplikacionit “Asylum in Serbia”, i cili është i dedikuar për emigrantët të cilët ndodhen në vendin tonë.

12. tetor 2015.

NË BUJANOC NË FILLIM TË JAVËS KAMPI PËR EMIGRANTË

Bujanoc  - “Në fillim të javës së ardhshme në Bujanoc do të hapet kampi për regjistrimin e refugjatëve”, ka thënë ministri Alleksandar Vulin. Kampi do të vendoset në fabrikën e akumulatorëve “Svetlost”.

12. tetor 2015.

MUNDËSITË NUK PRITEN POR REALIZOHEN. SFIDO VETEN!

A mendon që keni shfrytëzuar të gjitha mundësitë të cilat i keni pasur? Fillimi i semestrit të ri në fakulltet do të thotë edhe kohë për vendime të reja në lidhje me ardhmërinë, dhe për këtë organizata studentore AIESES, të cilën e udhëheqin studentët, krijon persona të rinj të aftë që pozitivisht të ndikojnë në rrethinë.

9. tetor 2015.

ËSHTË MBAJTUR KONFERENCA “LE TË BËHET BARAZIA REALITET”

Beograd – Me rastin e përfundimit të projektit “Le të bëhet barazia realitet”, Komesionerja për mbrojtjen e barazisë dhe Shtëpia për drejtave të njeriut dhe për demokraci, dje kanë organizuar konferencën përmbyllëse.

«Претходна страна   Следећа страна»