Arkiva e lajmeve
                   

FTESË PËR MEDIA - 22.04.2014.

22. prill 2014.

Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, EU PROGRES-i dhe Delegacioni i Uninonit Europian në Republikën e Serbisë ju fton që të merkurën, më datë 23 Prill, në ora 17, në hapësirat e Zyrës së Kombeve të Bashkuara për shërbime projektuese (UNOPS), në Beograd rr. Shumatovaçka 59, të mërrni pjesë në nënshkrimin e Marrveshjes së bashkpunimit, në mes komunës së Bujanocit dhe Fakultetit Ekonomik të Subotiës të Universitetit të Novi Sadit rreth ndërtimit të objektit të paraleles së fakultetit.

Ndërtimi i objektit të paraleles së fakultetit do të finansohet nga Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dhe Unioni Europian përmes programit të PROGRES-it Europian të cilin do ta realizoj Zyra e KB për shërbime projektuese UNOPS dhe komuna e Bujanocit.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë edhe përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknkologjit dhe Misioni i OSBE-së në Serbi.