Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
4. shtator 2013.

KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES PRITI AMBASADORIN E TURQISE

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka pritur në zyrën e tij në Bujanoc, ambasadorin e Turqisë në Serbi, Kemal Bozaja.

4. shtator 2013.

QEVERIA E TURQIS NDËRTOI SHKOLLË NË KOMUNËN E BUJANOCIT

Në komunëen e Bujanocit, në fshatin Tërnovc i Madh është hapur shkolla e re fillore „Muharrem Kadriu“, ndërtim të cilin me më shumë se një milion euro e financoi qeverija Turke.

3. shtator 2013.

NXËNËSIT E KLASËVE TË PARA KANË PËRFITUAR MJETE SHKOLLORE NGA TRUPI KOORDINUES

Kryetari Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka ndarë çanta dhe mjete shkollore për nxënsit e klasëve të para në shkollat multietnike në fshatrat Leran, Bilaç dhe Levosoj në komunat Preshevë dhe Bujanoc.

2. shtator 2013.

PËRMIRSIMI I NJOHJES SË GJUHËS SERBE PËR PJESTARËT E PAKICAVE NACIONALE NË JUG TË SËRBISË

Misioni I OSBE-s në Reublikën e Sërbis, në bashkpunim me Fakultetin Filozofik të Universitetit të Nishit dhe shkollën e mesme Sezai Surroi nga Bujanoci,  dhe me mbështetjen e Qeverisë Gjermane...

«Претходна страна