Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
7. qershor 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA - 07.06.2013.

Kur është fjala për të drejtat e pakicave nacionale, por edhe të drejtat e pakicës shqiptare,  Republika e Sërbisë rrespekton Kushtetutën, ligjet dhe të gjitha konventat ndërkombëtare, ka thënë Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

7. qershor 2013.

ZORAN STANKOVIQ, MYSAFIR I PARË NË PROJEKTIN „HAPAT E NJERËZVE TË SUKSËSËSHËM“

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka mbajtur ligjeratë për studentët e Universitetit të Beogradit, në kuadër të projektit „Hapat e njerëzve të suksesëshëm“ të cilin projekt e realizon organizata joqeveritare „Të rinjët për Sërbinë“.

4. qershor 2013.

PROJEKTI NË MBËSHTETJE TË ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHMËRISË LOKALE NËPËRMJET REDUKTIMIT TË VARFËRISË DHE FUQIZIMIN E EKONOMISË

Projekti për të mbështetur zhvillimin e qëndrueshmërisë lokale nëpërmjet reduktimit të varfërisë dhe fuqizimin ekonomik,vlera e të cilit është 1.743.400.00 euro,të financuara nga Qeveria Gjermane për qytete dhe komuna të caktuara në periudhë kohorë prej mars 2012 deri ne dhjetor te vitit 2013.

«Претходна страна