Arkiva e lajmeve
                   

SË SHPEJTI FILLON PRODHIMI I PELETIT PËR NXEHMJE NË MEDVEGJË

11. qershor 2013.

Medvegj -  Në fabrikën e dikurshme “Termovent” në Medvegjë është në fazën përfundimtare me paisje, fabrika për prodhimin e peletit për nxehmje. Të mërkurën më 12. qershor në Medvegjë duhen të arrin makineritë në fabrik, të cilat lajmrojn që do të fillojnë së shpejti me prodhimin. Investitor i projektit është komuna e Medvegjës, deri sa transportin dhe rregullimin e dokumentave prejekto – teknike e ka finasuar Qeveria e Republikës së Slloveni, përmes Qendrës së Zhvillimit Ndërkombëtar, në partneritet me komunën e Medvegjës.

Burimi: Jugmedia