Arkiva e lajmeve
                   

FTES PËR MEDIA – 20.06.2013.

20. qershor 2013.

Ju ftojme të premtën me 21. qershor ta përcjellni ngjarjen me rastin e fillimit të fazes së dytë për ndërtimin e maternitetit jashtëspitalor në Preshevë me fillim prej ores 11 në zyrën e kryetarit të komunës Preshevës, Ragmi Mustafës.

Në ora 14 në hapsirat e OSBE-së në Bujanoc do të vashdoj bisedimet me liderët shqiptar të partive politike për zgjidhjen e kërkesave ekonomike dhe pyetjeve politike. Kërkesat janë formuluar në 7 pika dhe i janë dërguar Qeverisë Sërbis, e cila i ka miratuar në mbledhjen e 4. qershorit. Mbledhja në hapsirat e OSBE-së është e mbyllur për publikun.

Në mbledhje midistjerash do të bisedohet edhe për gjërat konkrete dhe aktivitet rreth miratimit të temave.

Mbas çdo takimi Zoran Stankoviqi, kryetari i Trupit koordinues për komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, do të jep intervist për media.