Arkiva e lajmeve
                   

MINISTRESHA E SHËNDETSIS NË VRANJË

17. qershor 2013.

VRANJË - Ministresha e shëndetsis Slavica Gjukiq Dejanoviq së fundi ka qëndruar në Vranjë, ku në Qendrën e shëndetsis në këtë qytet zyrtarisht është hapur spitali Psihihatrik ditor dhe ka biseduar me drejtorin e institucioneve shëndetsore të rrethit të Jabllanicës.

“Nga udhëheqësit e institucioneve shëndetsore në jug të Sërbisë kamë ndëgjuar që problemi më i madhë është mirmbajtja e objekteve. Nuk guxojmë të lejojm që dikund të pikë kulmi e paratë ti hargjojm nëpër aparate të shtrejnjta. Duhemi të bëjmë gjithçka që të përmisojmë kushtet nëpër shtëpit e shëndetit në Preshevë, Bujanoc, Trgovisht dhe gjithkund aty ku ka nevojë” ka thënë ajo.

Burimi: Jugpress