Arkiva e lajmeve
                   

Rang lista përfundimtare për ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme në hapsirat e komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës në periudhën shkollore tetorë – dhjetorë të vitit 2013/2014

30. tetor 2013.

Merre dokumentin:
Rang lista përfundimtare (pdf)

Rang lista përfundimtare dhe lista e kandidatve me shembujt e kontratës Shërbimi i Trupit koordinues do të i përgatitë dhe do ti`a dorzojë shkollave.

Burim: Trupi koordinues dhe Qeveria e Republikës së Sërbisë