Arkiva e lajmeve
                   

NGUSHLLIME ME RASTIN E VDEKJES SË POLICIT

23. tetor 2013.

Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë njëherit i shprehë ngushëllime familjes së të ndjerit Goran Gjorgjeviq, i cili humbi jetën në kryerjen e detyrës.

“Ftojmë organet e hetuesisë që në afat sa më të shkurt të zbulojnë dhe të sjellin para drejtësisë aktorin e këtij krimi. Besojmë se qytetarët e Bujanocit do të ndihmojnë organet shtetërore në zbardhjen e këtij akti të urryer”.