Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
8. shkurt 2023.

KLINIKË AMBULATORE PËR DIABET E QASUR PËR QYTETARË

Bujanoc - Beograd - Çdo të premte, mesatarisht 20 pacientë kërkojnë ndihmën e mjekut në klinikën ambulatore e diabetit në Shtëpinë e Shëndetit.

8. shkurt 2023.

KOMUNA E MEDVEGJËS SHET BANESAT NË ANKANDIN PUBLIK

Medvegjë - Beograd - Komuna shpalli ftesë publike për shitjen e tetë banesave në ankand publik.

8. shkurt 2023.

SHTETI SHPALL KONKURS PËR VETPUNËSIM

Bujanoc – Beograd – Shërbimi Kombëtar i Punësimit gjatë muajit shkurt do të shpallë ftesë publike për të papunët për ndarjen e subvencioneve për vetëpunësim.

7. shkurt 2023.

KLUBEVE SPORTIVE DHE SHOQATAVE U NDAHEN MJETE NGA KOMUNA E MEDVEGJËS

Medvegjë - Beograd - Me vendim buxhetor janë ndarë mjete për financimin e programeve/projekteve në fushën e sportit me rëndësi për komunën në vitin 2023, në shumë prej 18.000.000.00 dinarë.

2. shkurt 2023.

KOMUNA E BUJANOCIT PUNËSON PERSONA ME INVALIDITET

Bujanoc - Beograd  – Administrata komunale në ditët në vijim do të hapë konkurs për punësimin e tre punëtorëve me afat të pacaktuar. Personat me aftësi të kufizuara do të kenë përparësi në punësim.

2. shkurt 2023.

FTESAT PËR VAKSINIM NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd – Komuna ka ndarë ftesa për vaksinim për prindërit, fëmijët e të cilëve nuk janë vaksinuar. Çdo refuzim pasohet me gjobë. Thirrjet e vaksinimit janë një praktikë e zakonshme.

«Претходна страна