Arkiva e lajmeve
                   

SHFAQJE NGA TEATRI I PROKUPLËS DHE VRAJËS NË BUJANOC

27. shkurt 2023.

Bujanoc - Beograd - Dashamirët e teatrit në Bujanoc dhe zona përreth do të kenë mundësinë javën e ardhshme të shikojnë dy shfaqje mysafire.

Të martën, 28 shkurt, "Fytyra e dyshimtë" është shfaqja në repertor në prezantimin e Teatrit Amator Prokuplës "Branislav Dragutinović".

Të enjten, më 2 mars, shikuesit do të kenë mundësinë të shijojnë shfaqjen "Ko je na koga" është projekti i autorit të Shoqatës së Qytetarëve Misanscen nga Vraja, të cilat janë bërë nga aktorët e teatrit „Bora Stanković“ në Vrajë.

Shfaqjet fillojnë në orën 19:00, në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës "Vuk Karadžić" dhe hyrja është falas.

Bujanovac: Bujanovaçke, Shërbimi i Trupit Koordinues