Arkiva e lajmeve
                   

BANORËT BOZHUNJEVCIT BËHEN ME NDRIÇIM PUBLIK

21. shkurt 2023.

Bujanoc - Beograd - Punëtorët e Drejtorisë Komunale për Investime dhe Zhvillim që nga mëngjesi i sotëm janë në terren në fshatin Bozhinjevc për të zgjidhur problemet me ndriçimin e rrugëve.

- Ekipi erdhi sot në mëngjes dhe filloi t'i ndërrojë llambat e djegura dhe në ditët në vijim do të punojë në vendosjen e kabllove në fshat në vendet që nuk kishin fare ndriçim rrugor - thotë Dalibor Tasiq, kryetar i BL në Bozhinjevc.

Burimi: Bujanovacke, Zyra e Trupit Koordinues