Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË SHËNYAR DITA NDËRKOMBËTARE KUNDËR DHUNËS NDËRMOSHATARE

23. shkurt 2023.

Bujanoc - Beograd - Dita e luftës kundër dhunës së ndërmoshatarëve në shkollën fillore "Branko Radiçeviq" u shënua me një bashkëbisedim me nxënës të nivelit të secilës klasë. Aktivitetet parandaluese organizohen shpesh në shkollë, sepse dhuna e bashkëmoshatarëve është një problem dhe fatkeqësisht shumë fëmijë e hasin atë.

Dita Ndërkombëtare Kundër Dhunës Ndërmoshatare festohet çdo vit, të mërkurën e fundit të shkurtit, dhe synon të promovojë tolerancën, ndjeshmërinë, respektin për diversitetin, zhvillimin e bashkëpunimit dhe fuqizimin e zgjidhjes së konflikteve pa dhunë.

Burimi: Bujanovaçke, Shërbimi i Trupit Koordinues