Arkiva e lajmeve
                   

ASFALTIM NË BUJANOC-MË PAS NË TËRNOC

27. qershor 2022.

Bujanoc - Beograd - Komuna e Bujanocit vazhdon me realizimin e projekteve infrastrukturore, siç thonë ata, kështu që gjatë fundjavës është asfaltuar në Bujanoc.

Siç u bë e ditur, përfunduan dy projekte dhe u asfaltuan dy rrugë në qytet.

“Pas përfundimit të punëve në Letovicë, kompania e kontraktuar “Saba Belca” ka përfunduar dy projekte infrastrukturore në qytetin e Bujanocit”, thonë nga komuna.

Në ditët në vijim, sipas dinamikës së planifikuar, do të fillojnë punimet në Tërnovc të Madh dhe në të gjitha vendbanimet e tjera, siç është planifikuar në buxhetin për vitin 2022.

Burimi:Bujanovacke dhe Trupi koordinues