Arkiva e lajmeve
                   

PËR NXËNËSIT MË TË MIRË TË BUJANOCËS NGA 20 MIJË DINAR NGA KOMUNA

24. qershor 2022.

Bujanoc - Beograd - Nxënësit më të mirë nga të gjitha shkollat ​​e Bujanocit do të shpërblehen me nga 20.000 dinarë, ka vendosur në seancën e sotme këshilli komunal. Shpërblime në të holla janë dhënë për nxënësit e gjeneratave të dhjetë shkollave fillore dhe dy shkollave të mesme në territorin e komunës së Bujanocit.

Këshilli bashkiak në seancë ka miratuar edhe një rregull për shpërblimin e nxënësve të gjeneratës. Buxheti për çmimet është 240 mijë dinarë.

Sipas portalit  Bujanocke, paratë do të paguhen javën e ardhshme.

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues