Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
20. janar 2022.

ARDITA SINANI BISEDË ME PËRFAQËSUES TË MINISTRISË RRETH PROJEKTIT TË NDËRTIMIT TË SALLES SË SPORTIT

Preshevë - Beograd - Kryetarja e komunës së Preshevës, Ardita Sinani, ka biseduar me përfaqësuesit e Ministrisë së Rinisë dhe Sportit për procedurat që i paraprijnë projektit të ndërtimit të sallës sportive në Preshevë.

20. janar 2022.

FILLON NDËRTIMI I STABILIMENTEVE DHE KOLEKTORIT PËR PASTRIMIN E UJËRAVE TË ZEZA

Bujanoc - Beograd - Qeveria e Serbisë i ka dhënë dritën jeshile Komunës së Bujanocit për shpronësimin e tokës në Srpska Kuqa, Rakovec, Tërnovc të Madh dhe Bujanoc, ku do të ndërtohet një impiant për trajtimin e ujërave të zeza dhe rrjetev kolektore. Projekti kap vlerën e 31 milionë eurove dhe financohet nga buxheti i Republikës.

20. janar 2022.

RRUGA PËRMES KODRËS SË RADANIT DO TË LIDHË LEBANËN, BOJNIKUN, MEDVEGJËN, PROKUPLEN DHE KURSHUMLINË.

Medvegjë-Beograd Kryeministrja e Republikës së Serbisë, Ana Brnabiq, gjatë vizitës së saj vitin e kaluar në  komunën e  Lebanës, e vizitoi vendin e shekullit të 6-të, Cariqin grad dhe me atë rast deklaroi se shteti po përpiqet që këtë lokacion arkeologjik ta fusë në listën e UNESCO-s...

20. janar 2022.

NË MEDVEGJË FILLOI PROGRAMI “PAGA IME E PARË”.

Medvegjë-Beograd Programi i Qeverisë së Republikës së Serbisë “Paga ime e parë”, i cili po zbatohet për të dytin vit radhazi, ka vazhduar realizimin edhe këtë vit. Enti i  Punësimit, me mbështetjen e Ministrisë së Punës, Punësimit, Veteranëve dhe Çështjeve Sociale...

10. janar 2022.

GJENERAL-MAJOR ZORAN STANKOVIQ, PATOLOG, KRYETAR I TRUPIT KOORDINUES, PAS VDEKJES IU DHA URDHRI I GRIMCËS ME RREZE TË ARTË

Banja Luka - Beograd - Presidentja e Republikës Srpska, Zheljka Cvijanoviq, ka dorëzuar dekorata me rastin e 30 vjetorit të këtij entiteti të BeH. Në mesin e laureatëve janë kryetari i Kuvendit të Serbisë Ivica Daçiq, drejtori i BIA-s Bratislav Gasic...

10. janar 2022.

ZYRA PËR TË RINJË NË PRESHEVË KA FILLUAR PROJEKTIN E PARË NË KUADËR TË SHKOLLËS SË IT-SË

Preshevë – Beograd - Shkolla e IT do të mbahet gjatë fundjavës në ambientet e ZPR, ku në kuadër të projektit do të zhvillohen kurse falas në 4 lëndë:

«Претходна страна  

 

 

homescontents