Arkiva e lajmeve
                   

TË HËNËN NË MEDVEGJË PROMOVIMI I SHËRBIMIT VULLNETAR USHTARAK

26. janar 2022.

Medvegjë-Beograd Të hënën, më 31 janar, nga ora 12:00 deri në ora 14:00, në hollin e Qendrës së Kulturës të Komunës së Medvegjës do të mbahet promovimi i shërbimit vullnetar ushtarak me armë.

Në promovim do të marrin pjesë shefi i Qendrës Rajonale të Ministrisë së Mbrojtjes së Nishit, kolonel Nenad Markoviq; Shefi i Qendrës së Ministrisë së Mbrojtjes së Leskovcit, nënkolonel, ma  Dragan Miliq dhe përfaqësues të Komandës së garnizonit të Leskocit.

Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Serbisë, Qendra Rajonale e Ministrisë së Mbrojtjes së Nishit dhe Qendra e Ministrisë së Mbrojtjes së Leskocit do të promovojnë shërbimin vullnetar ushtarak me armë në periudhën e ardhshme.

Burimet: Info Centar Juga, Trupi koordinues

 

homescontents