Arkiva e lajmeve
                   

NË RAJONIN E KLINIKËS VITI I RI MBËRRITI NË FUND TË JANARIT

31. janar 2022.

Bujanoc - Beograd - Se asnjëherë nuk është vonë për pakot e Vitit të Ri, ka treguar edhe Fondacioni "Dhuro Buzëqeshje" nga Beogradi, i cili më 30 janar gëzoi nxënësit e klasave të ulëta të shkollës fillore Bora Stankoviq dhe fëmijët e grupeve parashkollore të Kopshtit "Gëzimi ynë".

Babadimri vizitoi shkollën fillore në Klenicë dhe u buzëqeshi nxënësve më të vegjël të shkollave fillore dhe shokëve të tyre të ardhshëm me dhurata të mrekullueshme.

“Shumë faleminderit Fondacionit për dhuratat e mrekullueshme që i lumturuan fëmijët tanë, dhe veçanërisht për ish-nxënësin tonë Nemanja Veliçkoviq, i cili e inicioi këtë ngjarje”, tha Slagjan Cvetanoviq, drejtor i shkollës.

Fondacioni "Dhuro Buzëqeshje" i dhuroi nxënësve të shkollave fillore nga klasa e parë deri në klasën e katërt të departamenteve rajonale nga Klinovaci, Trejaku, Spançevaci, Jabllanica dhe Sejaci, si dhe parashkollorët nga Klinovaci, Kleniku dhe Spançeva.

"Dhuro Buzëqeshje" është fondacioni i parë humanitar studentor që bashkon studentë nga universitetet e Beogradit, Novi Sadit, Nishit dhe Kragujevacit.

Burimi: Bujanovacke, Trupi Koordinues

 

homescontents