Arkiva e lajmeve
                   

MËSUESI GJUSA U BË AMBASADOR

17. qershor 2021.

Bujanoc - Beograd - Slagjan Petrovic Djusa, një mësues në shkollën fillore të Bujanocit "Branko Radiceviq", është bërë ambasador i bashkësisë SMART , i cili lidh arsimtarë dhe mësues inovativë në  nivel global, qëllimi i të cilave është të lidhin mësimdhënien dhe teknologjinë.

“Edukatorët në komunitetin tonë të ambasadorëve SMART ndajnë një pasion për mësimdhënien dhe mësimëdhënësit me ndihmën e teknologjisë SMART. Ata janë mësues me përvojë që i frymëzojnë nxënësit në rrugën e veprave të mëdha, duke punuar në zgjidhje SMART dhe klasa dhe duke dhënë mësim për të ardhmen ", thonë ata në komunitetin nga i cili Petroviq mori mirënjohje.

" E imja është të vazhdoj të jem izellshëme për shkak të  prindërve dhe nxënësëve të mi. Sidoqoftë, ato janë masa e suksesit tim ", deklaroi Petroviq me njoftimin se ai u bë anëtar i komunitetit të njohur të mësuesve inovativë.

Mësuesi Slagjan dhe kolegët e tij nga shkolla e Bujanocit, Sasa Djordjeviq dhe Snezana Mitiq, kanë ndihmuar me përkushtim fëmijëve dhe mësuesit në të gjithë vendin që nga fillimi i epidemisë së koronavirusit duke postuar mësime për nxënësit, udhëzime për programet arsimore dhe aplikacionet për mësim në internet në YouTube.

Burimi: Bujanovacke dhe Trupi koordinues