Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
17. qershor 2021.

DEPUTETËT NGA BUJANOCI U TAKUAN ME AMBASADORIN E TURQIS

Bujanoc - Beograd - Deputetët nga Bujanoci, Nadije Beqiri dhe Shaip Kamberi, biseduan me ambasadorin turk në Beograd Hami Aksoja rreth investimeve të mundshme të këtij vendi në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës.

15. qershor 2021.

SHTEFANEK TË MËRKURËN NË BUJANOC, KËRKON TAKIM ME ARIFIN

Bujanovac - Beograd - Presidenti i Federatës së Sporteve të Serbisë (FSS) Davor Shtefanek do të vizitojë të mërkurën, 16 Qershor Bujanocin ku ai do të jetë mysafir i Federatës lokale të Sporteve dhe ekziston gjithashtu mundësia për t'u takuar me kryetarin Nagip Arifi.

15. qershor 2021.

ORGANIZATA HUMANITARE”FËMIJËT JANË DHURAT NGA ZOTI” GËZOI MAURANTET E VOGLA

Medvegjë - Beograd - Dalibor Cvetkoviq, mësues fetar dhe kryetar i organizatës humanitare "Fëmijët janë një dhuratë nga Zoti",  disa nxënësëve të klasës përfundimtare të shkollës ku ai jep mësim,u siguroi gjithçka që u nevojitet për diplomimin e tyre për maturën e vogël. 

14. qershor 2021.

PATRIJAHU PORFIRIJE ME BUJANOCASIT:KISHA GJITHMONË DO TË JETË ME JU

Bujanoc - Beograd - Të dielën, 13 Qershor, njerëzit e Bujanocit e mirëpritën patriarkun serb Porfirin në portën e kishës së qytetit dhe uruan që ai të vinte më shpesh tek ata, dhe ai u tha atyre se kisha do të jetë gjithmonë me ta.

14. qershor 2021.

PATRIJAHU ME TASIQËT NË BUJANOC MBËSHTETI NOVAKUN

Bujanoc - Beograd - Përveç adresimit të besimtarëve në kishën e Shën Pjetrit dhe Palit, Patriarku i Kishës Ortodokse Serbe Porfireje gjithashtu vizitoi të dielën disa familje Serbe me disa fëmijë dhe shpërndau dhurata.

14. qershor 2021.

VUCIQIT DRES NË PROHOR PËR VUKANIN E VOGËL

Bujanoc - Beograd - Përveç dekoratave nga Peshkopi Pahomije me rastin e 950 vjetorit të Manastirit Prohor Pcinjski, Presidenti i Republikës së Serbisë, Aleksandar Vuçiq, po kthehet nga Bujanoc me një dhuratë tjetër.

14. qershor 2021.

VUCIQI NË MANASTIRIN PROHOR PCINJSKI:TË UA SIGUROJMË QËNDRIMIN NË BUJANOC, TA NISIM GUMOPLASTIKËN DHE BAJËN E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Në kremtimin e 950 vjetorit të manastirit të Shën Prohorit të Pcinjës,  kryetari i Serbisë  Aleksandar Vuçiq, u tha qytetarëve të mbledhur se ai do të punoj në sigurimin e mbijetesës së tyre në Bujanoc.

11. qershor 2021.

NË BUJANOC ARRIN PATRIJAHU SERB PORFIRIJE

Bujanoc - Beograd - Patriarku Serb Porfirije do të vizitojë kishën e qytetit në Bujanovac më 13 qershor, konfirmoi famulltari i Bujanovacit, kryeprifti Miqo Zelenoviq.

9. qershor 2021.

RINDËRTOHEN URAT TË DËMTUARA NGA PËRMBYTJET NË MEDVEGJË

Medvegjë - Beograd - Punimet për rehabilitimin e urave të dëmtuara nga përmbytjet e dimrit janë në proces dhe së shpejti do të rindërtohen plotësisht, theksno kryetari i  komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsiq. Ai thotë se rindërtimi i 6 urave do të kushtojë mbi 3 milion dinarë.

9. qershor 2021.

TENDER PËR LARGIMIN E QENËVE ENDACAK

Bujanoc - Beograd - Një tender do të shpallet këtë javë për largimin e qenve endacakë nga rrugët e Bujanocit, u tha në komunën e Bujanocit.

«Претходна страна   Следећа страна»