Arkiva e lajmeve
                   

MEDALJE E ARTË NË GARA PËR KAMPIONAT PËR KARATISTIN NGA MEDVEGJA

23. qershor 2021.

Medvegjë - Beograd - Lojtari i karatesë Nikola Mladenoviov nga Bačka Topola u kthye me një medalje të artë rreth qafës, ku ishte më i miri në garë deri në 75 kilogramë në Kupën e Serbisë.

Mladenović është reprezantues i ekipit kombëtar serb dhe një karateist nga Jablanica e Medvegjës, ndërsa me një medalje të artë të re, ai u bë garues me një kurorë të dyfishtë në një vit.

"Ne fitojmë medalje duke u stërvitur, dhe i marrim ato vetëm në garë. Të gjitha meritat ia kam borxh trajnerit tim të shkëlqyeshëm Milivoje Zlatkoviq, i cili, si gjithmonë, më përgatiti mirë para çdo kampionati dhe rezultati nuk mund të mungonte ”, thotë Mladenović.

Gara e kupës u mbajt në Bačka Topola

Burimi: Juzhne vesti dhe Trupi koordinues