Arkiva e lajmeve
                   

DELEGACIONI I UE-SË NË SERBI NË KONKURS ZGJEDH 10 HERONJË TË PANDEMISË (AFATI: 11 QERSHOR 2020)

27. maj 2020.

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Serbi ka shpallur një konkurs për zgjedhjen e 10 heronjve gjatë pandemisë COVID-19, dhe kushdo që ka bërë jetën më të lehtë për qytetarët gjatë pandemisë në çfarëdo mënyre, mund të propozohet.

"Heronjtë janë vullnetarë, shitës, fqinjë, mësues në distancë, policë, tezja juaj, prindi, tezja, daja ose postieri që, pavarësisht gjithçkaje, ju solli letrat e rëndësishme gjatë pandemisë që përfshiu botën", thuhet në tekstin e konkursit.

Delegacioni i BE ftoi qytetarët të propozojnë heronj dhe mënyrën se si ata dëshirojnë t'i falënderojnë ata, plotësojnë aplikacionin, e ndajnë atë përmes rrjeteve sociale dhe ftojnë miqtë që të votojnë, dhe 10 heronjtë e zgjedhur do të marrin dy bileta avioni në një nga vendet e Bashkimit Evropian. Përveç çmimeve për 10 heronj me numrin më të madh të votave, u përgatitën pako dhuratash për të gjithë pjesëmarrësit në konkurs.

Për kë do të donit të thoni bravo dhe faleminderit për solidaritetin, guximin dhe mbështetjen tuaj? Dorëzoni kërkesën tuaj dhe falënderoni heroin tuaj. Forma në të cilën mund ta bëni këtë është falas - në formën e një fotografie, një kënge, disa fjalëve të sinqerta mirënjohjeje, një vizatim ose ndonjë mënyrë tjetër krijuese për të shprehur mirënjohjen. Mos harroni se mund të dërgoni më shumë aplikime në konkurs dhe kështu të emëroni më shumë heronj.

Organizator i konkursit është Delegacioni i Bashkimit Evropian në Serbi.

Konkursi për çmime është i hapur në 22 maj, dhe aplikimet mund të dërgohen deri më 11 qershor. Votimi zgjat deri më 15 qershor, dhe shpallja e fituesit është caktuar më 17 qershor.

Për më shumë detaje rreth konkursit vizitoni https://www.onisuheroji.rs/

Burimi: Beta dhe Trupi Koordinues

 

homescontents