Arkiva e lajmeve
                   

KONKURS PËR GARË MUZIKORE TË DELEGACIONIT TË EU-SË NË SERBI NË INSTAGRAM – PËRKRAHJE MUZIKËS EVROPIANE (AFATI: 3 QERSHOR 2020)

28. maj 2020.

Beograd - Delegacioni i Bashkimit Evropian në Serbi ka shpallur konkursin për çmimin e muzikës "EuroMuse", me idenë për të mbështetur dhe prezantuar para publikut të gjerë njerëzit e talentuar që e duan muzikën evropiane.

Siç sqaruan organizatorët e konkursit, pasi që Eurovision nuk po mbahet këtë vit, konkursi "EuroMuse", i cili zhvillohet në Instagram, është një nga mënyrat që fansat e këtij zhanri të shijojnë hitet e tyre të preferuara të Eurovizionit.

Rregullat e detajuara të konkurrencës mund të gjenden në http://europa.rs/nagradni-konkurs-euromjuza-pravila/

Burimi: Tanjug dhe Trupi Koordinues