Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
27. maj 2020.

KONKURSI SHPËRBLYES – PARKU PËR SHËNDET (AFATI: 5 QERSHOR 2020)

Info këndi i BE-së në Nish po organizon një konkurs çmimesh me rastin e Ditës Evropiane të Parkut, i cili festohet në 24 maj. Ndani me ne foto interesante, kolazhe, video nga parku juaj i preferuar dhe fitoni një çmim.

26. maj 2020.

KONKURSI PËR PËR NDARJENE FONDEVE NË VITIN 2020 PËR TË MBËSHTETUR PROJEKTET E SHOQATAVE NË FUSHËN E FUQIZIMIT EKONOMIK TË GRAVE NGA KATEGORIA E FAMILJEVE ME NJË PRIND (AFATI: 5 QERSHOR 2020)

Ministria e Punës, Punësimit, Çështjeve Veterane dhe Sociale  ka shpallur konkurs për ndarjen e fondeve në vitin 2020 për të mbështetur projektet e shoqatave në fushën e fuqizimit ekonomik të grave nga kategoria e familjeve me një prind të vetëm. 

26. maj 2020.

JANË HAPUR PARAQITJET PËR GRANTE PËR HULUMTIME DHE RAPORTIME MBI PROBLEMIN GLOBAL TË SHKAKTUAR NGA KORONAVIRUSI (AFATI: 31 DHJETOR 2020)

Washington-Qendra Pulitzer fton redaksitë e lajmeve të interesuara dhe gazetarët e pavarur të bëjnë kërkesë për grante kërkimore për problemin në zhvillim global të shkaktuar nga koronavirusi.

26. maj 2020.

QEVERIA E REPUBLIKËS SË SERBISË KA MIRATUAR KUOTA PËR STUDIMEME SHPENZIMET E SHTETIT:SASTUDENT DO TË JENË NË BUXHET KËTË VIT

Beograd- Këtë vit 17.362 studentë do të regjistrohen  në buxhet në studimet themelore në gjashtë universitete shtetërore në Serbi. Kjo u vendos dje nga Qeveria e Republikës së Serbisë e cila miratoi kuotat e propozuara më parë nga fakultetet. 9.682 studentë do të jenë në gjendje të marrin indekset me shpenzimet e tyre.

25. maj 2020.

FILLON PAGESA E NDIHMWS SHTETWRORE PWR QYTETARW NW VLERW PREJ 100 EUROVE

Beograd - Pagesa e ndihmës financiare në shumë prej 100 euro në dinarë për të gjithë qytetarët që janë regjistruar me telefon ose përmes internetit fillon sot.

25. maj 2020.

FTESW PWR DORWZIMIN E PROPOZIMEVE PWR ÇMIMIN E EU-SW PWR GAZETARI HULUMTUESE (AFATI: 21 QERSHOR 2020)

Wshtë hapur një konkurs për paraqitjen e punimeve hulumtuese nga gazetarët nga Serbia për dhënien e çmimit vjetor të BE për gazetari hulumtuese.

25. maj 2020.

KONKURS PUBLIK PWR REALIZIMIN E SHWRBIMEVE TW STANDARDIZUARA TW MENTORIMIT (AFATI: 3 KORRIK 2020)

Thirrja publike për zbatimin e shërbimit të standardizuar të mentorimit u botua në përputhje me Programin e Ministrisë së Ekonomisë - Një grup i standardizuar i shërbimeve për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësit në vitin 2020, i cili zbatohet përmes agjencive të akredituara të zhvillimit rajonal (ARRA).

20. maj 2020.

THIRRJE PËR PROPOZIME INOVATIVE PËR

Fondi për edukimin e romëve (Roma Education Fund – REF) po kërkon organizata partnere në Serbi për të zbatuar projekte inovative që janë në përputhje me kornizën dhe misionin strategjik të REF.

20. maj 2020.

INICIATIVA E KOMISIONIT EVROPIAN: NJIHUNI ME FQINJËT E FQINJËVE PËRMES FESTIVALIT TË FILMIT NË INTERNET

Komisioni Evropian ka iniciuar një festival të filmave në internet për të afruar të rinjtë nga Evropa, Afrika dhe Mesdheu pranë njëri-tjetrit.

20. maj 2020.

"MICROPAYTON FOR MICROBIT" UDHËZUESI ONLINE PËR MËSIMIN E PROJEKTEVE NË KLASAT E SHTATA DHE TË TETË

Në kuadër të projektit  "Shkollat e shekullit 21" fondacioni "Petla" ka krijuar një udhëzues "Micropayton for Microbit" i cili ka për qëllim realizimin e projektit mësimor në klasat e shtata dhe të tetë të shkollës fillore.

«Претходна страна   Следећа страна»