Arkiva e lajmeve
                   

ËSHTË HAPUR KONKURS PËR MËSUESIT DHE ARSIMTARËT MË TË MIRË NË SERBI PËR VITIN 2020 (AFATI: 1 KORRIK 2020)

27. maj 2020.

Shoqata për Inkurajimin e Sipërmarrjes "Zhivojin Mishiq" ka shpallur konkursin e shtatë me radhë për zgjedhjen e mësuesve dhe arsimtarëve më të mirë.

Konkursi i këtij viti do të jetë i hapur deri më 1 korrik, dhe aplikimet mund të plotësohen në linkun https://zivojinmisic.rs/projekti/najbolji-edukatori-srbije/, ndërsa qytetarët mund të propozojnë një edukator që mendojnë se është më i miri në punën e tyre.

Për shkak të situatës aktuale në botë të shkaktuar nga pandemia COVID-19, përveç formularit themelor të aplikimit për mësuesit dhe arsimtarët, është hapur një pjesë e jashtëzakonshme e konkursit, aplikimi për arsimtarin  më të mirë gjatë pandemisë.

Shoqata "Zhivojin Mishiq" ka dhënë çmimin e arsimtarëve më të mirë në Serbi që nga viti 2014, dhe deri më tani ajo ka dhënë 79 mësues në të gjithë vendin.

Burimi: Shoqata “Zhivojin Mishiq” dhe Trupi Koordinues