Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
22. shtator 2017.

POLICIA NË BUJANOC KA FITUAR 3 AUTOMOBILA TË TIPIT “SHKODA RAPID”

Bujanoc – Nga 26 automobila të tipit “Shkoda Rapid” për Administratën Policore në Vrajë, 3 automobila i ka fituar Stacioni Policor i Bujanocit.

21. shtator 2017.

NË BANJËN E BUJANOCIT KËTË VIT ËSHTË RRITUR KONSIDERUESHËM NUMRI I PACIENTËVE

Bujanoc – Në Spitalin Specialistik për Rehabilitim në Banjë të Bujanocit momentalisht në stacionin shërues gjenden 130 pacientë. Nga ky numër i hospitalizuarve rreth 20 përqind janë me komplikime vaskulare të sëmundjes së sheqerit, e cila sëmundje që pak kohë shërohet në këtë banjë.

20. shtator 2017.

NGA BIVODA ARRIJNW PRODHIMET E REJA

Bujanoc – Nenad Zafiroviq, drejtor i “Bivodws”, ka paralajmruar nga panairi “Drinktek” nw Minhen se kjo fabrikw afwr Bujanocit swshpejti do ta zgjwroj asortimanin prodhues.

19. shtator 2017.

KOMUNA NDIHMON SANIMIN E SHKOLLËS “SEZAI SURROI”

Bujanoc – Kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi ka vizituar shkollën e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc, në të cilën javën e kaluar era e fortë ka shkaktuar dëme të konsiderushme, duke e hequr një pjesë të çatisë së këtij institucioni.

18. shtator 2017.

TAKIMI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ME KOMESARIN E LARTË PËR PAKICA KOMBËTARE

Beograd – Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq është takuar me Komesarin e Lartë për Pakica Kombëtare në Hag, Shkëlqësia e Tij Zoti Lambert Zanier.

14. shtator 2017.

FËMIJËT E EMIGRANTËVE NË JUG TË SERBISË PRANOHEN SHKËLQYESHËM NË SHKOLLA

Preshevë – Bujanoc – Vrajë – Në shkollën fillore “Vuk Karaxhiq” në Preshevë kanë filluar mësimin 31 fëmijë nga Qendra për Pranim, gjë që është grupi më i madh i fëmijëve refugjatë dhe emigrantëve të cilët kanë filluar në njërën shkollë në Rrethin e Pçinjës.

14. shtator 2017.

FAKULTETI EKONOMIK: EDHE 11 VENDE PWR BRUCOSHË

Bujanoc – Sipas rang listës përfundimtare të Fakulltetit Ekonomik të Suboticës në afat e dytë për regjistrim për vitin shkollor 2017/2018, provimin e kanë kaluar dhjetë kandidatë.

12. shtator 2017.

EKIPI “JABLLANICA MP” MJESHTËR I SUPËS SË PESHKUT

Medvegjë – Ekipi “Jabllanica MP”, fituesi i garës së shtatë në përgaditjen e supës së peshkut “Kazani i artë i gejzerit” në Banjë të Sijarinës. Ekipi “Petrile” ka marrë vendin e dytë, ndërsa vendin e tretë e ka fituar “Ujëvarja e Qorit”, në konkurencë nga 11 kuzhinjerë nga Medvegjë, Bojnikut, Leskocit, por edhe nga Beogradi dhe Novi Sadi.

8. shtator 2017.

MEDVEGJA E PASUR ME RESURSVE NATYRORE

Medvegja – Miniera e arit, plumbit dhe zingut Lece në Medvegjë është në ashtuquajturën falimentim punues për disa vite me rradhë. Pas privatizimit, edhe përveç borxheve të mëdha nuk ka arritur të punojë.

8. shtator 2017.

BUJANOCI KA SHËNUAR 73 VJETORIN E ÇLIRIMIT

Bujanoc – Në organizim të Këshillit Komunal SUBNOR në parkun e qytetit të Bujanocit, është shënuar Dita e Çlirimit të Bujanocit, 7 shtatori.

«Претходна страна   Следећа страна»