Arkiva e lajmeve
                   

URIMET PËR VITIN E RI NGA KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES, ZORAN STANKOVIQ - 29.12.2016.

29. dhjetor 2016.

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, të gjithë banorëve të këtyre komunave ua ka ururar Vitin e Ri, duke uruar shëndet të mirë, avansim personal dhe profesional dhe sukses.

Stankoviq ka thënë se në vitin ardhshëm Trupi Koordinues edhe më tej do të punoj në rimëkëmbjen e këtyre komunave dhe krijimin e kushteve më të mirë për jetë dhe punë.