Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
10. dhjetor 2015.

„RADIO MEDVEGJA” ME PRONAR TË RI

Medvegjë – Shoqata e Gazetarëve të Serbisë (UNS), më 7 dhjetor, ka njoftuar se është nënshkruar edhe kontrata e fundit për shitjen e medias, me çka është kryer edhe privatizimi i mediave për të cilën ka qenë e shpallur shitja.

10. dhjetor 2015.

“YOUTH SPEAK FORUM” PËR HERË TË PARË NË SERBI

Organizata studentore AIESEC, ka grumbulluar sektorin korporativ dhe studentët nga e gjithë Serbia rreth temës së arsimimit joformal dhe sipërmarrësia.

9. dhjetor 2015.

TURNEU I VITIT TË RI NË FUTBOLL TË VOGËL BU CUP 2015

Bujanoc – Edhe këtë vit Zyra për të Rinj në Bujanoc, në bashkëpunim me Qendrën Sportive “Rinia”, organizon turneun në futboll të vogël BU CUP 2015.

9. dhjetor 2015.

ZYRËS PËR TË RINJ NË PRESHEVË IU ËSHTË NDARË ÇMIMI I OSBE-SË PËR PERSONALITETIN E VITIT

Beograd – Në hotelin “Hajat”, në Beograd, mbrëm janë ndarë çmimet për Personalitet të Vitit, të cilën OSBE-ja e ndanë që dhjetë vite individëve nga Serbia për kontributin e promovimit të vlerave të cilat ajo organizat i përfaqëson.

9. dhjetor 2015.

KONKURS: HAPAT E GUXIMSHËM NË PRAKTIKAT E REJA KULTURORE

Fondacioni “Jellena Shantiq”, përmes ndihmës së Fondit Ballkanik për Demokraci (FBD), shpallë konkursin “Hapat e guximshëm në praktikat e reja kulturore”, konkurs i dedikuar inkurajimit të ndryshimeve shoqërore në bashkësitë lokale përmes rolit inkluziv të kulturës dhe artit.

8. dhjetor 2015.

ËSHTË HAPUR FTESA PËR NDIHMË PËR PRODHUESVE BUJQËSOR

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Sesionet informative për ndarjen e ndihmës së pakthyeshme për kooperativat dhe shoqëritë bujqësore do të mbahen në organizimin e programit të PROGRESIT Europian në periudhën prej 7 deri 14 dhejtorit 2015, në Vrajë, Leskoc, Prokuple, Alleksincë, Novi Pazar, Prijepole, Ivanjicë dhe Knjazhevcë.

8. dhjetor 2015.

MEDVEGJA: ARSIQ KA VIZITUAR STUDENTËT, LAJM I MIRË EDHE PËR PUNËTORËT NDIHMËS

Medvegjë – Kryetari i komunës së Medvegjës, dr. Nebojsha Arsiq, ditës e parë të punës Fakultetit Juridik dhe Ekonomik në Medvegjë i ka vizituar studentët dhe profesorët.

8. dhjetor 2015.

JANË DORËZUAR PLLAKAVE TË KONVENTËS EUROPIANE PËR BARAZI GJINORE

Preshevë, Bujanoc, Medvegjë – Nënkryetarja e Qeverisë dhe kryetarja e Trupit Koordinues për Barazi Gjinore, Zorana Mihajlloviq, ka deklaruar se punësimi i grave në Serbi është 35, ndërsa i burrave 50 përqind, duke porositur se kjo flet që gratë janë ende jo të barabarta.

7. dhjetor 2015.

HENDBOLLISTËT E BUJANOCIT FESTOJNË KATËR DEKADAT E THEMELIMIT TË KLUBITHENDBOLLISTËT E BUJANOCIT FESTOJNË KATËR DEKADAT E THEMELIMIT TË KLUBIT

Bujanoc – Njër ndër klubet më të sukseshme në Bujanoc, klubi hendbollistik “Heba”, të shtunën e kaluar ka shënuar 40 vjetorin e themelimit dhe punës së klubit në sallën sportive “Mladost”.

7. dhjetor 2015.

“SABA BELLÇA” NGA PRESHEVA GJATË DIMRIT MIRËMBAN RRUGËT NË VRAJË

Vrajë – Pas procedurës së mbajtur të prokurimit publik të vlerës së vogël, kontrata mbi “Mirëmbajtjen e rrugëve në kushtet dimërore” në Vrajë iu është ndarë kompanisë “Saba Bellça” nga Presheva.

«Претходна страна   Следећа страна»