Arkiva e lajmeve
                   

„RADIO MEDVEGJA” ME PRONAR TË RI

10. dhjetor 2015.

Medvegjë – Shoqata e Gazetarëve të Serbisë (UNS), më 7 dhjetor, ka njoftuar se është nënshkruar edhe kontrata e fundit për shitjen e medias, me çka është kryer edhe privatizimi i mediave për të cilën ka qenë e shpallur shitja.

„Kontratën mes pronarit të ri, konsorciumit të punësuarve në krye me Maria Bozhoviqin dhe Agjensinë për Privatizim është nënshkruar edhe për „Radio Medvegjën“, mediumi i fundit nga 34 mediat e shitura“, thuhet në kumtesën e UNS-it.

UNS-i thekson se edhepse privatizimi i mediave ka mbaruar më 34 tetor, deri më tani 34 nga 73 mediume kanë fituar pronarët e rinj.

Burimi: UNS, B92, RTV dhe Trupi Koordinues