Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
19. shkurt 2014.

ORËT E GJUHËS SERBE NË BILAQ

Me mbështetjen e ambasadës së Britanisë Madhe, Shërbimi i trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë organizon orë shtesë të gjuhës serbe për nxënësit e shkollës fillore të fshatit Bilaq të komunës së Bujanocit.

19. shkurt 2014.

INTEGRIMI I PAKICAVE PROÇES PA FUND

Preshevë – Kryetari i organizatës joqeveritare “Forumi për mardhënie ndërentike”, Dushan Janjiq ka deklaruar se përfaqësuesit shqiptarë nga Presheva dhe Bujanoci kanë treguar gadishmëri që në një formë të vazhdojnë dialogun me Qeverinë e Serbisë.

14. shkurt 2014.

PJESËMARRJA NË ZGJEDHJE HAP KRYESOR PËR REALIZIMIT E TË DREJTAVE TË QYTETARËVE

Beograd – Pjesëmarrja e gjithë qytetarëve të Serbisë në procesin zgjedhor është vendim kryesor për realizimin e drejtave të qytetarëve, ka deklaruar ambasadori Peter Burkhard, shef i Misionit të OSBE-së në Serbi, në kohën kur priten të mbahen zgjedhjet parlamentare në vend më 16 mars.

14. shkurt 2014.

“MILIARDA NGRITEN” KUNDWR DHUNWS NDAJ GRAVE NW BUJANOC

Bujanoc -  Aktivistët e rinj nga të gjithë nacionalitetet në Bujanoc, sot në ora 12.00, iu janë bashkuar lëvizjes globale „Miliarda ngriten“ dhe kanë kërcyer në qendër të Bujanocit.

14. shkurt 2014.

FTESË PËR MEDIA - 14.02.2014.

Ju ftojmë që të martën, 18 shkurt, në ora 11, në hapsirat e komunës së Preshevës, të ndjekni truezën e rrumbullakët me emrin „Përmisimi i politikës së pakicave në Republikën e Serbisë“

13. shkurt 2014.

KONKURS PËR MBËSHTETJE TË MEDIAVE LOKALE „FONDI SLLAVKO QURUVIA“

Beograd – “ Fondacioni Sllavko Quruvija” (FSQ) ka hapur konkurs për mbështetjen e televizioneve dhe radiove lokale “Për çka Sërbia hesht?”.

13. shkurt 2014.

ËSHTË MBAJTUR SENACA E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES

Seanca e kryesisë së Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë është mbajtur në Beograd. Përveç kryetarit të Trupit Koordinues Zoran Stankoviq...

12. shkurt 2014.

ËSHTË PENGUAR TRAFIKIMI I QENIEVE NJERËZORE

Xhandarmerija në Preshevë ka ndaluar rrjetin trafikues të qenieve njerzore, kur në BMË-në me ngjyrë të zezë, me regjistrim të Vrajës, të cilin e ka drejtuar Bashkim Ademi (26), ka ndaluar gjashtë shtetas të huaj.

12. shkurt 2014.

FTESË PËR MEDIA - 12.02.2014.

SEANCA E RREGULLTË E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES. Ju fotojmë që të enjten, më 13 shkurt, në ora 13:30 minuta, në Pallatin Srbija, hyrja lindore, në zyrën nr. 473, kati i katërt, të përcillni seancën e kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë...

12. shkurt 2014.

AMBASADORI SHTUDMAN U TAKUA ME KRYETARINE TRUPIT KOODRINUES

Përfaqësuesi special i OSBE-së për Ballkanin Perendimor, Zherar Shtudman, u takua me kryetarin e Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq.

«Претходна страна   Следећа страна»