Arkiva e lajmeve
                   

FTESW PWR MEDIA - 17.12.2014

17. dhjetor 2014.

Ju ftojmë që të mërkurën, më 17 dhjetor, ora 12, në hapësirat e Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në Bujanoc, të merrni pjesë në konferencën për gazetarë me rastin e 14 vjetorit të themelimit të këtij Trupit Qeveritar.

Me këtë rast gazetarëve do t`i drejtohet Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues.