Arkiva e lajmeve
                   

FUQISHËM NË LEVOSOJË

23. gusht 2013.

Vranjë-Në fshatin Levosojë afër Bujanovcit,në fillim të gushtit organizohet turniri memorial në fudball të vogël “Janjiq Sasha Cale”,në përkujtim të lojtarit tragjikisht të vdekur të këtij fshati.Turniri luhet nën oraganizatën e familjes Janjiq.

Cdo mbëmje mblidhen rreth 1500 shikues në stadionin e sporteve SH.F “Vuk Karagjiq”për të shijuar livëzjet atraktive e zotërinjve të futbollit të vogël.

Këtë vit jan paraqitur 28 ekipe të ndara në katër grupe,kurse më tutje shkojn kater ekipa të para prej secilit grup.Cdo mbrëmja luhen katër ndeshje.Fondi për fituesin është 140.000din.Turniri është i karakterit multietnik,luajn ekipe të nacionalitetit sërb,shqiptarë dhe romë.

Turniri e kan mbështetur bashkësia lokale Levosojë,komuna e Bujnavcit dhe qyteti i Vranjës.
Mbrëmja finale si dhe loja për vendin e tretë janë caktuar më 29 gusht.

Burimi: OK Radio