Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
9. gusht 2013.

PREZANTIMI I PROGRAMIT EKONIMIK PËR NDARJEN E SUBVENCIONEVE PËR NDËRMARRJE TË VOGLA DHE TË MESME NË MEDVEGJË

Trupi Koordinues  për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka marrë vendimi të përsëritet konkursi për ndarjen...

8. gusht 2013.

URIMET PËR FITËR BAJRAMIN

Në emër të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë,Bujanoc dhe Medvegjë, dhe në emrin tim personal, me rastin e festës së Fitër Bajramit, të gjithë pjesëtarëve të fesë islame...

7. gusht 2013.

PORTALI INFORTMATIV TITULLI DHE NË GJUHËN SERBE

Bujanoc-Portali informative “Titulli” nga Bujanoci filloi botimin e lajmeve në gjuhën serbe me  ndihmën e Ministrisë së Kulturës.Nga nëntë portalet që informojnë shqiptarët në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë "Titulli"është i pari dhe deri tani i vetmi që vendosi për të marrë këtë hap.

6. gusht 2013.

SHKOLLA PA PAGESË E GJUHËS SERBE (Video)

Shërbimi i trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës Sërbisë për komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës me mbështetjen e Ambasadës së Britanisë Madhe, dhe këtë vit organizon shkollën e gjuhës serbe pa pagesë.

5. gusht 2013.

BUJANOCI MERR TRANSFER STACIONIN PËR MBETURINA DHE MEKANIZMIN PËR PASTRIM TË UJËRAVE NGA MBETURINAT

Bujanoc-Komuna e Bujanocit ka paralajmëruar, se në dy vitet e ardhshme do të merr transfer stacionin  për menaxhim të mbeturinave dhe mekanizmin për pastrim të ujërave nga mbeturinat, me këtë  në masë të madhe do të zgjidhen problemet e qeverisjes lokale.

«Претходна страна