Arkiva e lajmeve
                   

KONTROLLIMI MJEKSOR FALAS NË MEDVEGJË

12. gusht 2013.

Të martën më 12 gusht 2013 nga ora 10.00 deri 15.00 në hapësirat e shkollës fillore në Gajtanen e epërme,ushtria e sërbisë në bashkpunim me komunën e Medvegjës,organizon kontrollime mjeksore falas në bashkësin lokale në Gajtan.

Ftojm qytetarët të vijnë në hapsirat e shkollës fillore në Gajtanin e eperm,nëse janë të interesuar për kontrollime falas dhe konsultime me mjekët e spitalit ushtarak të Nishit.

Njëkohësisht qytetarët munden të informojnë ekipin mjeksor për familjarët,miqët dhe fqinjët të cilët nuk kanë mundësi të vijnë për  kontroll në shkollën fillore që ekipet mjeksore të mund ti vizitojn ata.