Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
19. shkurt 2013.

“NUK PRESIM INCIDENTE NË JUGUN E SËRBISË”

Beograd – Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq, ka thënë që jugu i Sërbisë nuk është vatër potenciale, ashtu siç ka deklaruar më herët analisti kosovar Azem Vllasi.

18. shkurt 2013.

SIGURIA NË KOMUNËN E MEDVEGJËS

Medvegj – Komuna e Medvegjës është pjesë e projektit qytetet më të sigurta, të cilët i zbaton programi PBILD i Kombëve të Bashkuara. Falë këtij programi , shkolla  e mesme teknike në Medvegjë sot është një ndër më të sigurtat në rrethin e Jabllanicës. e cila ka fituar edhe një video mbikqyrje, e cila në masë të madhe do të lehtësoj përpjekjet e komunave për të rritur sigurinë e përgjithshme në nivel të lartë.

13. shkurt 2013.

STANKOVIÇ:SA MË PARË TË ZGJIDHËT QËSHTJA E LISTAVE ZGJEDHORE (VIDEO)

Kryetari i Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Sërbis per komunat Preshevë,Bujanovc dhe Medvegjë Zoran Stankoviç po qëndron në vizit dy-ditore në komunat Preshevë  dhe Bujanovc.

13. shkurt 2013.

STANKOVIÇ: SHTETI DUHET TË KETË PLANE PËR FIRMAT TË CILAT NUK PUNOJNË

Bujanoc – Kryetari i Trupit Koordinues për jug të Sërbisë Zoran Stankoviç deklaroi sot në Bujanoc që shteti duhet të ketë disa  plane të caktuara për rimëkëmbjen e  të gjitha ndërmarrjeve të cilat në këto komuna nuk punojnë, për të filluar prodhimin, ndërsa njerëzve ti sigurohet punësim.

12. shkurt 2013.

PARLAMENTI POPULLOR : DREJTIMI I KTHESAVE TË DRINËS NË JUGUN E SËRBISË

Leskovc: Parlamenti popullor është duke realizuar projektin trevjetor në Jugun e Sërbisë të ashtuquajtur “Drejtimi i kthesave të drinës”, qëllimi i të cilit është që qytetarëve të këtyre 13 komunave nga rrethi i Jabllanicës dhe Drinës t’i ofrojë ndihmë në tejkalimin e pengesave administrative dhe burokratike.

12. shkurt 2013.

FTESË PËR MEDIA - 12.02.2013.

Ju ftojmë që të përcillni vizitën e kryetarit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikë së Sërbisë, Zoran Stankoviq, në bashkësitë lokale dhe komunat Preshevë dhe Bujanoc më 13 dhe 14 shkurt. Agenda

7. shkurt 2013.

ZVICRA DO TË VAZHDOJË TË INVESTOJË NË JUGUN E SËRBISË

Bujanoc, Preshevë – Ambasadori i Zvicrës në Sërbi, Zhan Danijel Ruh dje ka biseduar me përfaqësuesit e autoriteteve lokale në Bujanoc dhe Preshevë për zhvillimin ekonomik të jugut të Sërbisë  dhe tha se shteti i Zvicrës është i interesuar që edhe më tutje ta vazhdojë me investimet në këtë rajon. Ambasadori i Zvicrës tha që edhe për zgjidhjen e problemeve në jug të Sërbisë duhet të vazhdojë dialogu me Qeverinë e Sërbisë me ndihmën e OSBE-së.

6. shkurt 2013.

BUJANOCI ËSHTË SHPALLUR SI ADMINISTRATA LOKALE MË E MIRË

Bujanoc - PBILD programi i Kombeve të Bashkuara komunën e Bujanocit e ka shpallur si administratën lokale më të mirë, ndërsa si shpërblim për këtë Komuna e Bujanocit si dhuratë ka marrë një xhip të markës “Dacia” në vlerë prej 16 000 dollarë.

5. shkurt 2013.

TË RINJËT NGA VRANJA, BUJANOCI DHE PRESHEVA KANË INÇIZUAR NJË SPOT MUZIKOR

Beograd – Të rinjët nga Vranja, Bujanoci dhe Presheva kanë inçizuar spotin për këngën “Take My Hand”, në kuadër të projektit  “Të drejtat e pakicave obligim i shumicës”, ka bërë të ditur dje produksioni muzikor “Digimedia PR”.

5. shkurt 2013.

NJOFTIM PËR MEDIA - 05.02.2013.

Trupi Koordinues i Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dënon aktin vandal të dëmtimit të pllakave përkujtimore në varrezat e shqiptarëve në fshatin Osllarë, të Komunës së Bujanocit.

«Претходна страна   Следећа страна»