Arkiva e lajmeve
                   

NJOFTIM PËR MEDIA - 05.02.2013.

5. shkurt 2013.

Trupi Koordinues i Republikës së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë dënon aktin vandal të dëmtimit të pllakave përkujtimore në varrezat e shqiptarëve në fshatin Osllarë, të Komunës së Bujanocit.

Kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq pret që organet shtetërore kompetente sa më shpejtë ta zbardhin këtë akt vandal dhe fajtorët të dalin para drejtësisë.