Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
1. shkurt 2013.

PRAKTIKANTËT PËR VIZITË NË KUVENDIN POPULLOR

Në kuadër të „Programit për praktikant të rinjë, pjesëtarë të pakicave nacionale në institucionet shtetërore të Sërbisë“, Zyrja për të drejtat e njeriut dhe pakicave , e cila udhëheq me këtë program, ka organizuar vizitë në Kuvendin popullor.

«Претходна страна