Arkiva e lajmeve
                   

SHITET STACIONI I VETERINARISË

16. dhjetor 2013.

Bujanoc -  Në përputhje të procedurës ligjore , stacioni i Veterinarisë ne Bujanoc vitin e ardhshëm do të jetë në ankand publik, konfirmoi drejtori i këtij stacioni Miodrag Millkoviq.

Stacioni i veterinaris në Bujanoc eshte nje nder pese stacionet më të suksesshëm në Sërbi , ku deri tash nuk ka qenë asnjëher ne ankand.

Iu është kërkuar ekspertëve gjyqësor dhe shtëpive të auditimit të përcaktojn vlerën e pasuris dhe kapitalit, si dhe rezultatin e punës në përgjithsi të këtij stacioni, dhe i gjithë procesi do të përfundoj më 20 dhjetor të këtij viti.

Burimi : Jugmedia dhe Trupi Koordinues