Arkiva e lajmeve
                   

URIMI I SHERBIMIT TE TRUPIT KOORDINUES RRETH FESTES SE FITER BAJRAMIT

30. prill 2022.

Beograd- Me rastin e festës së Fitër Bajramit, që në botën islame shënon përfundimin e agjërimit në muajin e Ramazanit, Danijella Nenadiq, u.d së drejtorit të Shërbimit të Trupit Koordinues dhe punëtorët kanë dërguar urime për besimtarët e fesë islame të komunës së Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.

“Fryma e kësaj feste le të na kujtojë vlerat e vërteta të mirëkuptimit, tolerancës dhe respektit ”. Në emrin tim dhe në emër të të gjithë punësuarve në Shërbimin e Trupit Koordinues, ju uroj festën e Fitër Bajramit me dëshirë të sinqertë që ta kaloni festën në lumturi, paqe dhe begati. Ne dëshirojmë që festat e Bajramit t'i festoni në frymën e traditës dhe zakoneve, duke ndarë gëzimin me të dashurit tuaj”, tha Nenadiq.