Arkiva e lajmeve
                   

KOMUNA E MEDVEGJËS UA DHA NË SHFRYTËZIM SPORTISTËVE MINIBUSIN

23. shkurt 2022.

Medvegjë-Beograd - Komuna e Medvegjës, si pronare e minibusit të udhëtarëve, automjetin ia ka dhënë në shfrytëzim Shoqatës së Sportit të Komunës së Medvegjës për periudhë njëvjeçare.

Dorëzimi u bë para ambienteve të Shoqatës Sportive. Kryetari i Shoqatës së Sportit të Komunës së Medvegjës, Branisllav Manasijeviq, zyrtarisht ka marrë çelësin dhe marrëveshjen e dorëzimit.

Minibusi i automjetit të udhëtarëve do të përdoret nga të gjitha klubet sportive nga territori i komunës së Medvegjës, si dhe për nevojat e performancës dhe prezantimit të komunës së Medvegjës në gara.

Burimi: Jugmedia, Trupi Koordinues