Arkiva e lajmeve
                   

ÇKA DUHENI TË BËNI NË RAST SE KENI MARRË FTESË PËR USHTRIMIN USHTARAK

23. korrik 2020.

Vrajë - Qendra e Ministrisë së Mbrojtjes së Vrajës ka publikuar një deklaratë për pezullimin e rekrutimit me qëllim të kryerjes së detyrimit ushtarak, të punës dhe materiale.

Deklarata u përcoll me qëllim të informimit të popullatës për shtyrjen e aktiviteteve ushtarake, punës dhe detyrimeve materiale për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike, thuhet në dokument.

 "Qendra e Ministrisë së Mbrojtjes së Vrajës njofton të gjithë personat nga territori i Rrethit Administrativ të Pçinjës të cilët janë thirrur për futje në regjistrime ushtarake dhe ushtrime ushtarake në njësi të Ushtrisë së Serbisë, ushtrime të njësive të mbrojtjes civile dhe rishikim i regjistrit në shtator-nëntor 2020, aktivitetet të mos kryhen për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike ”, thuhet në njoftimin e Qendrës së Ministrisë së Mbrojtjes së Vrajës.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues